Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Marathia, Zakynthos, Görögorszag, Limni Keri

Eladás - Cod. 24600

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 5000 m²
  • Szobák száma: 16
  • Emelet: 1-2
  • Épület állapota: Excellent

Az olasz étterem és pizzéria LA BRUSCHETTA 1994-ben nyílt meg a tényleges tulajdonosok számára. A domb tetején található, ahonnan a Limni Keri (a híres "Turtle bay") egyike a Zakynthos sziget egyik legszebb öbölének.
Azóta a LA BRUSCHETTA ötvözi a jó ételeket a kék tenger, olajbogyó és ciprusfák által körülvett görög táj varázsa.
Az esti szél és az éttermet körülvevő buja növényzet a kulcsfontosságú eleme a felejthetetlen vacsorának a teraszon, az olasz borok és a jó zene a ritka szépség és kiválóság élményét fejezi ki.
A konyha és a pizzéria nagyon jól karbantartott a minőség és az autentikus olasz ízek biztosítása érdekében.

A LA BRUSCHETTA megnyitása óta mindig a turisták dicsérik, de a helyi lakosság, valamint az athéniok (a sziget gyakori látogatói) is nagyra értékelik őket. A sajtóközlemények emelt volumene a sziget legjobbjai közé sorolta az éttermet mind a természeti környezet, mind az ételek bemutatása minőségének és tökéletességének. Számos sajtóközlemény között nem említhetjük meg az olyan európai és nemzetközi idegenvezetőket, mint például az Alpha Books, Nissiá, Klik, L'Espresso, Golden Book, A & B, Lonely Planet, Dumont, Nitro, Polyglott, Athinorama, Vima , Michael Muller, stb.

A LA BRUSCHETTA egy stratégiai pozícióban helyezkedik el a Keri nemzeti út és a Marathia-fok felé vezető út között, amely Zante egyik legszebb területe, és a sziget egyik legértékesebb lakóterülete. annak oka, hogy miért van a felső osztályú ügyfelek gazdagsága. Azt is meg kell mondani, hogy a turistáknak meg kell állniuk ezen a csomópontnál, hogy elérjék a világítótornyot, ahonnan élvezhetik a naplementét a Jón-tengeren.

Az LA BRUSCHETTA üzleti engedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy étterem, pizzéria és kávézó is működjön.


A SZERKEZET

Az 1994-ben megkezdett épület építése és 2003-ban fejeződött be a parkoló és egy másik ház építésével. Mindkét épületet 4500 négyzetméter nyitott terület veszi körül. az egész tulajdon részét képező földterület. Ez a terület jelentősen ültetett több tucat különböző fajtájú gyümölcsfával és több mint 30 olajfával (amelyek közül kettő jóval több, mint száz éve).
Az alábbi főút mellett egy másik, 500 négyzetméteres földterület található, amelyet olajfák határolnak, amelyeket főleg parkolóhelyként használnak.
Erősáramú csatlakozások (háromfázisú (380 volt) és telefonvonal is vannak.
A főbejárat egy privát mews, amely összeköti a főutat a parkolóval. Másodlagos bejárat is van egy oldalsó sikátoron keresztül, amelyet "szolgáltatás" bejegyzésként használnak minden olyan szándékra és célra, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen szállíthassa az összes üzemanyagtöltő műveletet, a be- és kirakodást stb.
A parkolót két szinten tervezték, és úgy tervezték, hogy előmozdítsa a gépjárművek gyors és gyors manőverezését. A gépkocsi kapacitása kb. 35 autó, és az említett parkolóhelytől függően további 10-12 gépkocsi számára is rendelkezésre áll a gépkocsi befogadóképessége. Egy lépcső vezet azonnal a parkolótól a házig, majd az étterem teraszához, ahonnan az alábbi öbölre nyíló csodálatos kilátás nyílik.

ÉTTEREM

A La Bruschetta jelenleg körülbelül 150 férőhelyes kapacitással rendelkezik, amely nagyrészt a főterasz és két kisebb terasz között van elosztva, amelyek közül az egyik a felső szinten található. A teraszok bármely pontjáról csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a környező hegyekre. A főteraszt részben eltolódó ablak védi, így bármikor és különösen téli időszakban kedvezőtlen időjárási viszonyokkal lehet kereskedni.
A teraszok alkalmasak olyan eseményekre, mint például esküvők, születésnapok, üzleti vacsorák stb.
A pizza sütő fa tüzelésű, és a szoba minden sarkából látható.
A WC-t külön öltözővel rendelkező férfiakra / nőkre osztják.
A konyhát (55 nm) hatékonyan tervezték úgy, hogy biztonságosan működjön, legfeljebb hat fős személyzettel, anélkül, hogy a konyhai személyzet beavatkozna a szolgáltatások során. A konyha közelében található egy hűtőszekrény és egy zuhanyzó. A hátsó részen egy több mint 30 négyzetméteres, többféle célra felhasznált, javított terasz található (tárolás, pihenés a személyzet számára stb.).
Kívül 2 raktárhelyiség kb. 12 m2. mindegyik plusz egy másik 10 m2-es tároló / öltöző. zuhanyzóval és WC-vel a személyzet számára.
Az étteremben 15 000 liter frissvíztartályt építettek a konyha alá, a tető alá helyezett 500 literes sürgősségi tartály mellett.

A konstrukció kiváló minőségű anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a földrengéseknek.
A külső oszlopokhoz és a falak díszítéséhez több, mint 20000 kézzel készített téglát használtak a sziget kemencében. A teraszok padlója (kb. 200 m2) „rózsa” természetes márvány kövekből (cm. 30x30) vásárolják meg a Treviso (Olaszország) „Cotto Veneto” olasz cégtől, és szállítják Zante-ba.

ORSZÁG

Az étterem alatti házat a sziget hagyományos stílusának tiszteletben tartásával tervezték, több mint 100 négyzetméteres területe egy előszoba, 35 négyzetméteres tengerre néző veranda, 25 négyzetméteres nappali kandallóval, 12 négyzetméter. a felső szinten egy nyitott terű konyha, egy tárolószekrény, 10 négyzetméteres előszoba beépített szekrénnyel, zuhanyzós fürdőszoba, egy 12 nm-es hálószoba erkéllyel, egy második 25 méteres hálószoba 10 négyzetméteres verandával, egy második fürdőszoba zuhanyzóval, szekrényfal 15 m².
A ház nyáron nagyon kényelmes, frissen épült, teljesen kívülről látható kőfalakkal épült, míg a mennyezet fagerendás ciprus. A tetők természetes szellőztetésűek és hőszigeteltek. Az átlagos magasság körülbelül 3,60 méter. A hidraulikus és elektromos fűtés gázra hajlamos (jelenleg a veranda alatt a helyiséget használják a kazán esetleges telepítéséhez). Légkondicionáló rendszer hőszivattyúval. Van egy kis széf.
A ház 12,000 liter frissvíztartályt tartalmaz a tornácon.

HIRDETŐ

Egy rendkívül gondos kutatás után Nino az elmúlt években létrehozta a La Bruschettát a következő médiákon keresztül:

SZEMPONTOK

A Bruschetta ügyfelei minőségi ügyfelek lehetnek.
Elhelyezkedésének köszönhetően a potenciál nagy a forgalom szempontjából (mindig növekszik, kivéve 2004-ben, amikor az általános válság megkezdődött). A válság nehézsége ellenére azonban csak 8% -os jövedelemcsökkenést jelentettek. Meg kell jegyezni, hogy az említett bevételek csak az idénykereskedelemből származnak, azonban számos ügyfél igénye miatt az étterem egész évben nyitva tartható.
Az athéni olimpiai játékok 2004-ben az idegenforgalom növekedését eredményezték a külföldi befektetések növekedésének következményeivel. Ugyanez a görög kormány nagy hangsúlyt fektetett a Zakynthosra, a beruházások eredményeként az új nemzetközi repülőtér, az új kikötő, az új kórház épült, és új kommunikációs eszközöket terjesztettek ki a szigetre és a szigetről (Zante már évek óta működik) az európai országok, valamint Izrael, Csehország, Finnország, Svédország stb.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB