Eladás Villa, Marathia, Zakynthos, Görögorszag, Marathia

Eladás - Cod. 41323

  • Tipus: Villa
  • Terület: 180 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 3

Nr. 2 LAKÁS EGYSÉGEK ÚJ ÉPÍTÉSBEN
Helyszín: MARINE NATIONAL PARK
MARATHIA, ZAKYNTHOS ISLAND (Görögország)

Marathìa, a szóban forgó építési terület nagy táj-természettudományos érdeklődésre tart számot, mivel ez a Nemzeti Tengeri Park a Caretta-Caretta tengeri teknősök és a Monacus-Monacus szerzetes fókák reprodukciójához. Nemcsak az egész sziget legszebb lakóövezetének számít, hanem egész Európa legszebb lakóövezetének. 2012 januárja óta, a tengerpartok és a tengeri parkok védelmére vonatkozó új városrendezési törvény nyomán, gyakorlatilag nem léteznek a görög kormány által lakó- vagy kereskedelmi célú épületek építéséhez szükséges jellemzőkkel rendelkező földterületek.
Az ezen a területen végrehajtott ingatlanberuházások az imént említett okok miatt nemzetközi érdeklődésnek vannak kitéve, és folyamatosan átértékelődnek.
A négy villa mindegyikéhez saját bekötőút és saját terület tartozik (3. egység: 807 nm és 4. egység: 1520 nm) + közös részek. Privát parkoló.
Minden egység alapterülete: 125 nm. + veranda és terasz 3 emeleten;
lehetőség arra, hogy minden villát 2 különálló lakássá alakítsanak, külön bejárattal és lépcsővel. A házak belső felosztása az Ön igényei szerint módosítható. A jövőbeli uszodák építésének ásatása már megtörtént (az uszodák költségeit az eladási ár nem tartalmazza).

Kért ár
Az összeg arra az állapotra vonatkozó ingatlanok megvásárlására vonatkozik, amelyben a munkálatok második lépcsőjének végén, 2021 márciusában befejeződtek (ásatások, alapok és vasbeton szerkezetek befejeződtek), és 2021. október 1 -ig érvényesek. amelyen megkezdődnek a 3. szakasz munkái.
A helyi építőipari vállalattal kötött megállapodást a munkálatok teljes megvalósításáról 2021 márciusában számszerűsítették 100 000 euróban minden egyes egységre vonatkozóan. Költség -specifikáció áll rendelkezésre

Villa Nr. 3: 200 000 euró (300 000 euró teljes „kulcsrakész” konstrukció, az uszoda nem tartozék)
Villa Nr. 4: 240 000 euró (340 000 euró teljes „kulcsrakész” konstrukció, uszoda nem tartozék)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB