Eladás Sorház, Sivota, Thesprotia, Görögorszag, Sivota

Eladás - Cod. 30223

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 92 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Elérhető eladó 2 luxus kislakások 92 nm központjában Sivota egy luxus lakópark kommunális medence, panorámás kilátás nyílik a kikötőre Sivota. Ezek közé tartozik a nappali, konyha, egy fő hálószoba, egy kényelmes hálószoba, fürdőszoba és WC. Ezek az egyedülálló kilátás nyílik a festői kikötő Sivota
Minden ház kétszintes és befogadóképessége maximum 6 fő.
A nappali a földszinten van egy kanapé, amely könnyen átalakítható kényelmes ágy a gyermekek vagy a második pár, egy kő kandalló, egy teljesen felszerelt konyha, kerámia főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, minden edények és egy WC-vel zuhany. Van is hozzáférést egy tágas erkély, lenyűgöző kilátással.
Belső lépcső vezet az alsó szinten, a ház, amely egy hálószoba, kényelmes ágy, egy hálószoba emeletes ággyal, egy nagy fürdőszoba és a hozzáférést egy szabadtéri területen.
A közelmúltban befejeződött kisméretű felújítási munka, amely helyezett funkcionális bútorok és a modern design és a telepített minden szükséges berendezéseket.

A komplexum található 5 sétára a kikötő, a főtér és a gyönyörű tengerpart a Bella Braka. A legtöbb strandok, mint a Mega Ammos, PPC, Agia Paraskevi, francia Molos, Little Sand, Zavia Zeri 5-10 autóval vagy bérelt hajóval a kikötőben Sivota.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB