Eladás Ház, Marathokampos, Samos, Görögorszag, Marathokampos

Eladás - Cod. 43407

  • Tipus: Ház
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 2 bedrooms 1 living
  • Emelet: 2

Eladó szép ház Samoson, ideális nyaralónak vagy állandó lakhelynek. Az ingatlan Marathokampos csendes zöldövezetében található, a településen belül autóval is megközelíthető. 99nm belső terű , két szinten kialakított belső lépcsőházzal . A földszinten található egy modern és funkcionális konyha beépített készülékek számára , egy világos nappali és egy hasonló étkező, valamint egy fürdőszoba káddal . Az első emeleten két tágas hálószoba található gardróbbal, légkondicionálóval és egy szép terasszal, ahonnan korlátlan kilátás nyílik a természetre és a környékre. Az ingatlanhoz tartozik még egy tároló helyiség, biztonsági ajtó és független olajfűtés. A földszint kőből épült, az első emelet pedig padlásszerűen épült. Kiváló minőségű anyagokkal és ízléssel felújított . Az ár ---- euró, alkuképes és közvetítői díj nélkül.

Ez a ház kiváló lehetőség mindenkinek, aki szereti a természetet, a tengert és a nyugalmat. Samos keresett és feltörekvő turisztikai területén található, gazdag történelemmel, kultúrával és természeti szépségekkel.

Elérhetőségek és érdeklődés:

Bővebb információért és az ingatlan megtekintésére vonatkozó időpont egyeztetésért az alábbi telefonszámon vagy üzenetben érdeklődhet . Örömmel látlak személyesen, és megmutatom ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját zugot birtokolj a természetben.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB