Eladás Három hálószobás lakás, Πάρος, Paros, Görögorszag, kastro parikia

Eladás - Cod. 33648

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 50 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Ebben a hangulatos régi ház a 18. században teljesen kőből az egyik legjobb hely a sziget között fészkel a velencei vár és a tenger, adjuk el a gyönyörű 46 m2-es lakás, kilátással a tengerre.

A helyszín a ház és a presztízs tették, hogy választottunk, mint a helyszín a forgatás néhány jelenetet a film Paolo Genovese „Éretlen-The Journey” .A belső freskók, helyreállítani a tulajdonosok, a márvány építésére használták az ókori romokat falak, a lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre és a naplemente, hogy ez a tartózkodási egy igazi gyöngyszem, és ez is a célja elérhetetlen; továbbá azt besorolni a helyi hatóságok „finom épület és történelmi jelentőségű”, mert a hagyományos építészeti elemeket mindaddig fennmarad, amíg oggi.Tutta a ház teljes területe 134 m2 osztva, pontosan a 3 egység: 2 lakás az első emeleten 1 vendég házban a földszinten és összesen 67 m2 kültéri terek (teraszok és erkélyek) lenyűgöző kilátás.

Az első emeleten, kilátással a tengerre, a elérhetetlen eladni ez a lakás, melynek területe 46 m2, beleértve egy csodálatos fedett terasz nyílik a tengerre és a naplementére 18 m2. A lakás áll: 1 szép szoba kandallóval, fürdőszoba zuhanyzóval felújított, gyönyörű nappali márvány, kő és fa mennyezet, hagyományos ételeket egy külső rekesz nyitott a nagy terasz, kilátással a tengerre lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre és a naplemente .A padló és a mennyezet fából voltak és helyreállítani proprietari.L'appartamento teljesen bútorozott értékesítik, mivel úgy tűnik a képeken.

Készen kell lakott!

A ház is a licence Hagyományos Hotel Apartman ***, 3 apartmannal, összesen 10 ágy: van, akkor a lehetőséget, hogy válasszon, hogy továbbra is a szállodaiparban, vagy egyszerűen csak élvezni ezt a gem Cycladic elérhetetlen.

Ott van a lehetőség, hogy megvásárolja az egész ingatlan házilag szálloda az alakja € 720,000

Referencia: DM_1704a

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB