Eladás Villa, Syvota Bay, Lefkada, Görögorszag, Sivota

Eladás - Cod. 23791

  • Tipus: Villa
  • Terület: 95 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Island: Lefkas egy sziget a Jón-tenger és a leginkább lenyűgöző és érintetlen strandok a világon. Egremni strand megszavazott évről-évre, mint a top 5 strand világszerte a média, mint a CNN és ​​a Guardian. Syvotas Bay egy festői kis halászfalu falu egyik legexkluzívabb területén Villas Lefkada köré épült. A csodálatos természeti kikötő nyüzsgő vitorlások szinte egész évben, és a halászok a friss halat naponta a tavernák és lehet értékesíteni a halászhajók.

Telek: Egy csodálatos telken 4000 négyzetméter, kilátással egyaránt Syvotas-öböl és a Jón-tenger, beleértve a szigeteket Ithaca, Arkoudi és Atokos. Kevesebb, mint 100 méterre a tengerparttól, kilátással a bejárat és a vitorlások belépés és kilépés Syvotas öbölben.

Ez a legkisebb és a leginkább kezelhető villa, két nagy hálószoba, a földszinten WC és fény jut a két szoba. Van egy jacuzzi, egy zuhanyozó és egy mosógép ezen a szinten.

Az első emeleten található egy konyha és egy második fürdőszoba, amely előírja, hogy a látogatók. A nappaliban lenyűgöző kilátást belsejéből Ithaca és Cephalonia a délkeleti és a kikötő a nyugati. A kanapé ideális helyen, hogy utolérjék a panorámás kilátást a nagy ablakokkal. A fa fedélzet veranda vezet a nagy 6X9 feszített víztükrű medence. A gyep körül a medence tökéletes beállítás heverészett körül, játszik és ami egyes napon.

Extrák: saját medence, fa padló, kandalló, hálózati ház, központi légkondicionáló és fa medence fedélzeten.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB