Eladás Villa, Avlonari, Eubea, Görögorszag, ΘΗΣΕΩΣ 2

Eladás - Cod. 36542

  • Tipus: Villa
  • Terület: 374.850 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Avlonari egy hagyományos település, a Kymi-Aliveri község székhelye, amely 10 km-re fekszik Mourterán túl, amely Evia legnagyobb folytonos strandja, valamint a Kalamos, Korasida, Kalami kis öblök. Alacsony dombon épült, melyet két kis folyó veszi körül, gazdag növényzet, főleg platánfákkal. A település nem alkalmas a turizmusra, turisztikai szolgáltatások nem nyújtanak, a gyakorlatban kizárólagos lakóhely. A tengerparti létesítményekektől eltérően az élet egész évben önállóan működik, üzletek közelében, de a lakóövezeteken kívül.

A kétszintes társasház 2002-ben épült, falazott betonkerettel és 232,05 m2-es területen. egy 374,85 m2-es telken. A település szélén található, panorámás kilátással, a jövőbeli lakossági beavatkozás következtében a környezeti romlás veszélye nélkül. A telek az útról 4 méterrel emelkedik. biztosítva a magánélet maximális fokát.
A felhasznált anyagok a régióból származnak, hagyománya és a modern igényekhez igazodva. A bútorok egyszerűek, és a ház mellett találhatóak

A garázs mellett a lépcső a kertbe vezet. Innen egy ág vezet a főbejárathoz, és egy másik, a föld határán vezet a felső szintre, amely alternatív külső hozzáférést biztosít a belső lépcső mellett.

A földszinten nappali, konyha, fürdőszoba és két hálószoba található. A belső lépcső a felső emeletre vezet. A padlók teljesen függetlenek lehetnek, vagy a megfelelő bútorokkal támogathatják a család funkcionális igényeit.
Jelenleg a földszinten vendéglátó helyként használják, a felső emelet pedig a fő hely a kiváló kilátás miatt

A felső emeleten nappali / étkező, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba található.

A konyha rendelkezik a hátsó verandán, ahol a külső lépcső is végződik.

A településen előkelő településeket fedeztek fel, ókorban Szicília települései intenzív tevékenységet folytattak. Az Avlonariban még megőrzött legrégebbi történelmi emlékek a domb tetején lévő középkori torony és Ag temploma. Dimitrios, amely a 11. századból származik, egy ókori Artemis templom romjaira épült.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB