Eladás Ház, Pyrgi, Khios, Görögorszag, ts

Eladás - Cod. 39932

  • Tipus: Ház
  • Terület: 5092 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Fejlesztési terület és ideális családi lakás

Chios az Égei-tenger északkeleti részén található. Homer, az ősi matematikusok, Hipokratész és Enopides egyik legvalószínűbb szülőhelye.

A sziget nagyon közel van a Kis-Ázsia partjához, mindössze 3,5 tengeri mérföldre a Pounta-foktól az Erythrea szárazföldön, Cesme-ben. Ez az ötödik legnagyobb görög sziget (904 négyzetkilométer), 213 kilométer tengerparttal és 54 000 lakosa van.

A chiosi regionális egység magában foglalja Kiosz, Psara, Antipsara és Oinousses szigeteit.

Chios egy hegyvidéki sziget. Néhány völgy kialakul a sziget déli és keleti részén. A Pelineo-hegyről a sziget északi részére nyílik kilátás, ahol a legmagasabb csúcs, a Profitis Helias 1297 méter magas. A Chios-sziget festői tájáról, valamint a mediterrán éghajlatról ismert, enyhe telekkel és ritka esőzésekkel nyáron. Gyakran észak-északnyugati szelek vannak, és a nyári átlaghőmérséklet 24 - 26o C (75,2-78,8o F) között mozog.

A fő helyi termékek a mastic, a citrusfélék, az olívaolaj, a füge és a bor. A Chios mastic egyedülálló termék.

Ebben a gyönyörű és mesés szigeten ideális tartózkodási helye található.

A rezidencia rekonstruálható és professzionális célokra felhasználható, akár szállodai, akár akár airbnb tartózkodási helyként. A telek miatt a görög törvény lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy minden más épületet felépítsen, amelyet az eladók kívánnak. Az eladó a befektetés miatt tulajdonában lehet az „Arany Visa” -nak is.

A földterület teljes területe 5091,58 négyzetméter, és a jelenlegi előírások szerint építhető. A szerkezeti együttható 0,2%, 1010 négyzetméter nagyságrendű építési potenciállal. Az ingatlan a Kiosz Pyrgi területén található, Agios Isidoros helyén. A földterületen egy kétszintes épület található, 80,45 négyzetméter alapterülettel. Az első emeleten a lakóegységben nappali, konyha, fürdőszoba, 1 hálószoba és 1 hálószoba található. Az alsó emelet a tulajdonos kívánsága szerint rekonstruálható.

A föld tele van fákkal is, mint például 107 maszti fák, 1 mandulafa, 1 gránátalma fa, 2 fügefa, 9 olajfa, 19 szőlőgyökér.

A rezidencia 300 méterre található a falu és az általános iskola, 150 méterre az egészségügyi központtól, 500 méterre a masztikai múzeumtól, 25 km-re Chios fővárosától és a repülőtértől, valamint 5 km-re Komi szigetének legjobb strandjaitól. és az Emporio. A Komi strand a sziget délkeleti részén fekszik, 6 km-re a hagyományos Komi falutől és 30 percre Kiosz városától. Ez egy nagy homokos strand, olyan létesítményekkel, mint esernyők és nyugágyak. Bérelhet kerékpárokat, kenukat és egyéb vízi játékokat.

A főszezonban a népszerű kávézók, bárok és kocsmák Komi-t nagyon népszerű célállomássá teszik.
Az Emporios egy festői kis kikötő, amely a Mavra Volia közeli tengerpartjai miatt vált híressé. A kikötőtől rövid távolságra három egymást követő öböl található, mély sötétkék vizekkel. Mögöttünk hirtelen magas hegyek vannak. A fekete kavicsok és a vad tájak a távoli múlt vulkáni tevékenységeinek a következményei. Az úszás a Mavra Volia-ban olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni!

A terület látogatásának másik oka a régészeti lelőhely, amelyet a közelmúltban nyitottak meg a nagyközönség számára. Századi akropolisz és neolit település B.C. a Kulturális Minisztérium által végzett ásatások és kutatások befejezése után nyitva állt a nyilvánosság számára. Az Akropolison való hegymászás megéri az erőfeszítéseket, mivel a csúcs elérésekor csodálatos kilátással jár. Az Akropolisz fogyatékkal élők számára is elérhető.

2 videó érhető el, amelyeket e-mailben küldhet el az érdeklődők számára.

A teljes ár 630.000 euró, de tárgyalható.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB