Eladás Ház, Mastichochoria, Khios, Görögorszag, Vessa, Mastichochoria

Eladás - Cod. 37036

  • Tipus: Ház
  • Terület: 127 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

A "hagyományos ház" VESSA - középkori település, MASTICHOCHORIA - Chios településen található. Ez egy kétszintes épület, középkori építészet - kőből épült, kupolás tetőfedő. 1860 után épült, amikor Vessa települését kibővítették. Tradicionális épületként jellemezhető. 2007-ben felújították, vendégházként - hagyományos hotelként, egy másik nagyobb épület mellett. A ház áll: földszint: E = 46,50 nm. ELSŐ PADLÓ: E = 80,97 nm. ÖSSZESEN: E = 127,47 nm. A FÖLDELEM a következőkből áll:
1.Central Bejárat és lépcsőház 1. FLOOR. 2. Konyha és kis étkező kandallóval, teljesen berendezett. 3. Szoba fürdőszobával hátul. A szobában van egy fürdőszoba. A földszinten légkondicionált.
Az első emeleten a következők tartoznak: 1. lépcsőház és folyosó, hozzáféréssel a szobákhoz és a terasz-verandához. 2. Nagy szoba saját fürdőszobával. A szoba hat ablakkerettel rendelkezik. Van még egy gardrób, légkondicionáló, T.V. Teljesen berendezett. 3. Egy kisebb szoba saját fürdőszobával. A szoba egy ablakkal rendelkezik az épület elején. Ruhásszekrény, légkondicionáló, TV. Teljesen berendezett. Lehetőség van a két szoba kommunikációjára. 4.A teraszos terasz a szobák között.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB