Eladás Ház, Marathonas, Attica, Görögorszag, Dikastika

Eladás - Cod. 23171

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1081 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 7

Egy rendkívül ritka lehetőséget, hogy megszerezzék egy csodálatos ház kiváló helyen. Egy szép, új, 7 szobás ház, 380 négyzetméteres Dikastka, az egyedülálló területén Schinias öböl mellett található a híres város Marathon (~ 45km Athén városközpont). A teljes magán telket az 1081 négyzetméter.

A földszinten egy külön apartman, 2 hálószoba, konyha és fürdőszoba. Egy belső garázs is a földszinten.
Az első emeleten áll egy nagy nappali, étkező, konyha, egy tanulmány / iroda és egy fürdőszoba. A második emeleten áll 4 nagy hálószoba, amelyek mind en-suite.

A külső falak az ingatlan, valamint a kerítés a telek teljesen öltözött természetes kő.

Az ingatlan kiváló kilátást és a terület jellemző mértékű kiemelkedő természeti szépség. Nem található néhány méterre a tengertől, és a nemzeti park Schinias. A park magában foglalja a mocsaras, egy part menti fenyves erdőben, egy édesvízi forrás, egy félszigeten, a hegy és a csodálatos öbölre. Ez a terület körül a legfontosabb tengerparti ökoszisztéma Attica. A park is tartalmaz az olimpiai evezős központ, amely kezdte meg működését 2004-ben adott otthont az evezős esemény az athéni olimpiai játékok. Történelmileg, a terület azonosul a csatatéren a Marathon, amely gyalogosan.

A terület Schinias öböl mindössze 40 percre a repülőtértől, 20 percre Rafina port (csatlakozás felé a sziget Mykonos, Tinos, Andros), és 30 percre a HÉV-összekötő athéni metró és megyünk egészen a Karintia. Athén belvárosában, mindössze egy óra autóval.
 
Az ingatlan kell csak egy kis belső munkát be kell fejezni. Ez a villamos energia, a víz és a létesítmények biológiai szennyvíztisztítás. Emellett az infrastruktúra már felkészült a telepítés a napelemek villamosenergia-termelés.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB