Eladás Egyéb (lakóingatlan), Athens, Attica, Görögorszag, Agious Thedorous, Attica

Eladás - Cod. 36701

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 556 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

Ház eladó Görögországban, található "Agious Theodorous", az egyik fő turisztikai attrakció az országban. A ház a tenger közelében helyezkedik el, és a hegygerenda is. Egy csodálatos hely, ahol élni és pihenni, tökéletes éghajlaton mind a négy évszakban. Az egész terület villákkal és sok görög közönség lakik ott.
 

A birtok részletei:

A telek felülete 680 m2

A villa felülete 110 m2

A tároló felülete 14 m2

A kert felszíne 556 m2

 

A ház teljesen bútorozott, beépített riasztórendszerrel, akusztikus szigeteléssel, hőszigetelt, vízszigetelt, alumínium ablakokkal, a legjobb minőségű dupla üveggel.

A ház számos értékes tárgyon belül van. A vásárló a bútor mellett a tulajdonában más tárgyakat is tartalmaz (például: szörfözéses hajó, 2 hegyikerékpár, motorcsónak, 4,5 méteres utánfutó, egy olimpiai típusú vitorlás). A házban két vízlágy van a kert öntözésére (az ivóvíz elkerülése érdekében), kertészeti eszközöket és berendezéseket, öntöző szivattyúkat, alkoholos italok készítésére szolgáló rendszert, két fából készült és fém hordót stb. A kiskereskedelemben szerepel egy kis jármű Fiat 1.1cc Cabriolet, amely az értékesítésben szerepel, hogy segítsen a családnak a napi ingázásért és szolgáltatásokért.)

A ház kétszintes. A földszinten található a fő nappali, kandallóval, teljesen felszerelt konyhával, WC-vel és egyéb hasznos szolgáltatásokkal. Közben a második emelet jelenleg egy atelier (a festőművész szakma miatt) és egy hálószoba is.

A kertet 4 méter magas (20 évesnél idősebb) díszfák, valamint 100 évesnél idősebb olajfák, 3 citromfák, 3 narancsfák és egy mandarinfa veszi körül. A kert földje gazdag, és képes bármilyen fa és zöldség termesztésére, amely lehetővé teszi, hogy a saját kertjében bio termékeket ültessünk.

A birtok 65 km-re fekszik Athén városától, amely mindössze 35 perc alatt elérhető a városból. Az ingatlan 20 km-re van Korinthostól, vagy 10 percre.

A Loutraki termálvizei, amelyek gyógyító hatásukról híresek, mindössze 20 km-re vannak.

A tengerparti területeken, ahol a ház található, számos olyan sziget található, amelyek turisztikai célpontok találhatók, mint például Poros, Aigina, Agistri stb, amelyek könnyen látogatható hajóval.

A hely ideális tengerparti birtok Európa egyik legjobb és legszebb turisztikai strandján.

Az ingatlan ára: 305.000 euró (forgatható)

A bróker és az ingatlan jelenlegi tulajdonosa a vásárlás után egy teljes évig a vásárlók rendelkezésére áll, hogy megkönnyítse a letelepedést, a harmadik felekkel való kapcsolattartást a területen és segítse a birtok kezelését a lehető legésszerűbb és legkedvezőbb módon.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB