Eladás Villa, Marousi, Athens, Görögorszag, Themistokleous 27

Eladás - Cod. 20694

  • Tipus: Villa
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 11
  • Emelet: 3

Az ingatlan egy két és fél történet házban összesen 300 sq ms. A telek, amelyen a ház található: 450 sq ms. A terület közel van a metró (8 perc gyalog), és ez is kiszolgált a helyi önkormányzati busz megálló több vagy kevesebb a házon kívül. Vannak iskolák, valamint a bölcsődei állomás egy rövid sétára a háztól. A terület jellemzi, mint a nyugodt, "baráti" terület, ahol a szomszédok "tudja" egymást, és a legtöbb ember, hogy az ott élő éltek sok éven át.
A ház két részre osztva független ház egymás tetejére a másik mindegyik saját bejárattal (található a sarkon utca).
A földszint 115 nm ms, 1961 körül épült kőből. Két hálószoba, egy márvány fürdőszoba, egy nagy nappali működési kandalló, konyha, külön étkező és egy külön szobába, hogy lehet használni, mint egy irodai, vagy valami más. Vannak szekrények szinte minden szobában. Ezt veszi körül egy nagy veranda, és hozzáférést biztosít a kert, ami a ház körül. Van egy fedett parkoló két autó. A pince használják helyiség a földszinten, ahol a központi fűtési rendszer is található fűtés mind a házak.
A házban az első emeleten van egy kislakás (másfél emelet), 185 sq ms, 1974 körül épült, ahol az első emeleten van egy nagy nappali működési kandalló, konyha, külön étkező, két hálószoba és egy fürdőszoba. Ez is egy tágas veranda a ház körül. A második emeleten van egy másik két hálószoba két kis erkéllyel és egy nagyobb fürdőszoba.
A belsejében a tetőn (tetőtérben) használják a tároló az emeleten ház és vannak szekrények minden szobában.

Érdeklődés erről az ingatlanról


Free real estate ads
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
Elfogadom a személyes adatok feldolgozása*
Mégsem
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB