Eladás Villa, PSICHIKO, Attica, Görögorszag, 7, STADIOU

Eladás - Cod. 28308

  • Tipus: Villa
  • Terület: 1125 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 230

Ezúton tájékoztatjuk egy tulajdonság, amely már elérhető az eladó, ami érdekes lehet az Ön számára, vagy bármely ismerőstől.
Az ingatlan található Palaio Psychico (D 'zóna) Athénban és ez magában foglalja a földet a 1125,25 m2 és egy emeletes lakóépület 234,65 m2. Az épület elkészült két szakaszból áll: az első szakaszban, 1960-ban (174,65 m2), a második pedig 1990-ben (60m2), amikor is az egész épületet teljesen felújították. A valós piaci értéke a becslések szerint 3,5 millió ~ € és van egy emeleti terület aránya 0,6.
Az ingatlan egyesíti a kertvárosi környezetben Palaio Psychico egyedi közelsége az Athén központjában, valamint könnyű hozzáférést a főbb városi utakra vezetik, ami a városon kívül, és a repülőtérre. Palaio Psychico, annak főleg zöld környezetben és könnyű hozzáférést biztosít az összes fontos szolgáltatások és a közlekedés, ideális helyszín a high-end rezidencia. Ugyanakkor, mivel a különleges biztonsági, hogy a terület élvez, és a kényelmes helyen, a leginkább kedvelt, nagykövetségek, diplomaták és más gyakran utazik és az ingázást szakemberek és méltóságok.
A területet a jelenlegi épület 234,65 m2, de mivel az ingatlan terület, valamint a padlótól terület aránya, ez lehetővé teszi, hogy akár 675m2 épített, és ezáltal jelentős lehetőségeket nyújt a későbbi használatra. Csatolva találja a térképen az ingatlan elhelyezkedése, valamint a képek adatait.
Reméljük, hogy ez a kommunikáció hasznos lesz az Ön számára, vagy bármely más szervezet vagy személy az országot. Ha potenciálisan érdekelt fél jön a figyelmet, Mi hálás lenne, ha meg tudná előre az információkat, vagy ha lehetne hivatkozni, hogy minket, hogy adjanak felvilágosítást, vagy részleteket.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB