Eladás Villa, Mochlos, SItia, Crete, Görögorszag, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

Eladás - Cod. 27972

  • Tipus: Villa
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2
  • Épület állapota: Excellent

Villa Atalanta is különleges, elkészült a legmagasabb mind az építőipari és szerelvények, kilátással a kikötőre Limenaria ami 500m nyugatra a csodálatos falu Mochlos.

Az ingatlan található egy 2700sqm telek kiterjedt természetes kő falazat és a tereprendezés. Kiemelkedő tulajdonsága a lenyűgöző zárt teniszpálya (40m x 20m), amely tartalmaz egy 5m magas találati hátsó fal és reflektorok. Van is egy csempézett medence (8m x 4m x 1,5m) melyek egy nagy terasz tartozik. Minden több mint 400nm csempézett vagy dekoratív burkolt terasz területeken, mint például a 55sqm tetőterasz elérhető egy séta utat.
A villa 200 nm-es lakótér, amely 3 tágas hálószoba / fürdőszobát, egy vendég ruhatár és egy csodálatos 100nm egyterű fő szoba, teljesen felszerelt konyha, kandalló és panorámás kilátással a tengerre. A pincében összesen több mint 350sqm egy segédprogram terület, zuhanyzó / WC-vel, külső irodahelyiség és drive-through garaging 4/5 autók. Ez a terület számos lehetőséget kínál a további lakótér beleértve a létrehozását személyzet szállás.

Minden terület teljes központi fűtés, ablakok dupla üvegezésű beépített légy képernyők és elektromos redőnyök, a falak és a tető jól szigetelt. A ház nagyon biztonságos és indokok körülzárt jelentős falak, fém kerítés. További biztonsági funkciók ki lehetne egészíteni könnyedén

Ez a tulajdonság a sok remek funkciók és létesítmények és helyét, hogy ez egy igazán egyedi tartózkodás egész évben él.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB