Eladás Villa, Kythira island, Peloponnese, Görögorszag, HYDRA

Eladás - Cod. 30968

  • Tipus: Villa
  • Terület: 284 m²
  • Szobák száma: 2-3
  • Emelet: 2-3

Splendid villa egy idilli szigetén
Ezen idilli védett sziget (örökség), ahol a motorizált közlekedés törvény tiltja, és ahol minden forgalomban történik láb vagy öszvér, ez a családi és a teljesen berendezett tulajdonság annak több teraszok panoráma lélegzetelállító város- és seaviews a napfelkelte és a naplemente.
EZ AAA-HELY CSAK boldog kevesek.
2009-ben épült, a legjobb anyagok és kifogástalanul kész, minden modern technológiát tartalmaz, ez garantálja a luxus és a kényelem egy komplett természetes csend, még mindig való érintkezés lehetősége a külső világ.
A ház könnyen megközelíthető, 15 'séta egy sima és szelíd lejtőn útvonal (8' lemenni kikötő), ez szemben a többi házak néha nagyon nehéz elérni az időskorúak részére.
Itt egy maradhat röviddel vagy hosszabban, egyedül vagy a vendégek, pihenni ki, gondolom, új stratégiákat, vagy csak fél.
A 160m² élhető felület egyik megállapítja 2 nagy nappali szoba (1 a földszinten, 1 ívei alatt), 2 kényelmes fürdőszoba és 2 hálószoba. Rengeteg helyet, hogy gondoskodjon a 3. egy.
Teljesen felszerelt konyha (SMEG), főzés gáz és elektromos, mosókonyha mosógéppel és dobon.
Rengeteg tároló létesítmények, a bútorok belsejében, valamint külső kifinomult első osztályú (származik Zanotti, B & B, stb), és tökéletes állapotban van; benne van az árban.
A rendkívül jól szigetelés, 3 levegő-klímaberendezések, a svéd kályha STUV, és a belső redőnyök az dupla üvegezés biztosítja az állandó jó közérzet éghajlat; mint az ökológia a 18.000 L ciszterna újrahasznosítják csapadékvíz és szennyvíz csatlakozik a sótalanító üzem.
Földi itt nagyon ritka és új építés szinte tilos; az ingatlan marad 284 m² földön, csak a templom előtt, nincs esélye, hogy új házak eltakarják. Sem akarat tömegturizmus módosítani a békés sziget; még mindig ott van némi esélye, hogy az egyik meghívott, hogy segítse az esküvőre a nemzetközi híresség egyik templomok ...
Heli-k a föld egy labdarúgó-mező egészen a közelben.
Pénzügyileg beszélt ez egy alku: a hölgy a ház felnézett más távlatokat és ezekhez állítja az ár mellett a piaci érték. Állandó emelkedés annak érdemes az itt biztosított.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB