Eladás Villa, Kassandra, Halkidiki, Görögorszag, Nea Skioni

Eladás - Cod. 28032

  • Tipus: Villa
  • Terület: 155 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Értékesítés a tulajdonos, közvetítők nélkül.
A szokatlanul gyönyörű hely Halkidiki, a Kassandra-félszigeten, a falu Skioni, értékesített nagyon kényelmes, barátságos és kényelmes ház, mely egyaránt használható állandó egész évben, valamint a nyaralás elegáns. A ház található, közvetlenül a szélén az Égei-tenger .Előbb kevesebb, mint 1 méter. Egy hihetetlenül zöld és Pestryaev lázadás az élénk színek telek 1200m2, felszerelt automata öntözőrendszerrel, ez az egzotikus kertben, melyek nőnek 12 olajfa és a gyümölcsfák, 5, valamint egy szép szőlő. A telek kínál felejthetetlen kilátás az olimpiai hegység. Szintén a helyszínen van beállítva gidropull 8 fő a teljes kikapcsolódás és a minőségi pihenés a mozgás és a stressz. A ház egy monolit w / w váz, külső falak téglából. A teljes lakóterület 155m2. A földszinten van egy nappali, konyha, fürdőszoba és egy gyönyörű kandalló. A második emeleten van 2 kényelmes hálószoba, egy rekreációs terem, jacuzzi és egy tágas erkély területe 9m2, csodálatos kilátással a tengerre. Nem messze a fő házban van egy vendégház, egy nappali területe 26m2, amely amellett, hogy háló- és fürdőszoba is van egy nyári konyha, grill elegáns.
Mindkét ház teljesen berendezett és készen áll egy kényelmes, kellemes, élő. Az egész komplexum 2007-ben épült, és 2012-ben végzett kozmetikai javítások. A homlokzatok Mindkét épület vakolt és festett, a tető készült high-tech agyaglap. A kazán fut a dízel üzemanyag, melegvíz és fűtés. Mindkét ház légkondicionált, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák a kellemes klíma egész évben.
2012 augusztusában, az összes dokumentumot az ingatlan összhangba hozni közelmúltban bekövetkezett változások görög jogszabályok.
Mint egy szép extra, meg kell jegyezni, hogy az egyik oldalon a telek gyönyörű olajfaligetek, másrészt, a szomszédok nagyon csendes és intelligens emberek Moszkvában és Szentpéterváron.
Ez a kompakt, de ugyanakkor tágas és kényelmes ház egy csodálatos hely jobb szélén az Égei-tenger hatására világos pozitív érzelmek, még a legigényesebb és igényes ember.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB