Eladás Villa, Anafi, Cyclades, Görögorszag, Vaja

Eladás - Cod. 30244

  • Tipus: Villa
  • Terület: 360 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

A villa található, a sziget Anafi, a legdélebbi a Kikládok-szigetek, 30 km-re délre keletre Santorini, a falun kívül az egyetlen létező falu a szigeten, egy dombon, lenyűgöző kilátással a legcsendesebb területén „szigeten. A sziget örvend a turizmus nem tömeget, de a minőség és alkalmas azok számára, akik élvezik a természet, az egyszerű élet, gyönyörű tenger és gyönyörű strandok.
A villa új építésű, befejezett belsőleg némi kapcsolatos külső munkát kell végezni (teraszos és befejező a területek grill és szolárium). A föld 5000 négyzetméter; calpestatile a felszínen a villa 360 négyzetméteres másik látványos teraszos 90 nm-es, ahonnan élvezheti a tengerre és a naplementét a sziget Santorini, valamint a déli része a Kikládok szigetek (Santorini, Ios, Sikinos, Heraklion). Bővíthető más független ház 170 négyzetméter. A földszinten: garázs, játékterem, raktár és pince. Az első emeleten: nagy konyha, nagy nappali, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba. Kiváló minőségű építőanyagok, luxus kivitelben, padlófűtés, napelemek, konyha szabó, Sütő Castellamonte kerámia.
Az épület szép és elegáns megjelenés, a külső teljes egészében a helyi kőből, a jellegzetes stílusában Anafi a lapszélességekre. A vastag falak (40cm) részben alkotja dupla téglafal belső szigetelése, valamint részben a belső falak. Vannak más hasonló épületek a szigeten.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB