Eladás Mezőgazdasági terület, Posidi, Halkidiki, Görögorszag, Posidi, Chalkidiki, Greece

Eladás - Cod. 31306

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 6400 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

GÖRÖGORSZÁG, CHALKIDIKI, POSIDI: A hegy tetején és 750 méterre a strandtól fekszik egy 6,400 négyzetméteres olajfák termőföldje, amely fenséges kilátással rendelkezik, az első Chalkidiki-félsziget lábának alsó részén, Kassandra településén és közel a Possidi tengerparti faluhoz. A telek egy óra alatt elérhető a Thesszaloniki repülőtérről (SKG).

Az olajbogyó területén lélegzetelállító, 180 fokos panorámás kilátás nyílik (lásd a videót) északról keletre (délre a központ felé), ahonnan csodálatos kilátás nyílik a félszigetre, a tengerre és az Olimposzra, messze a tengertől. A ~ 80 méteres tengerszint feletti magasság tetején található, amely a becenevet a „Pyrgos” helynek adja, ami „torony”, mivel az egyik legjobb látványa az egész félsziget lábánál. Jelenleg a mező egészséges olajfákkal rendelkezik, amelyek közül néhányuk több mint egy évszázados, és jelenleg aktívan betakarítják a Chalkidiki fajta extra szűz olívaolaját. Ezt a mezőt eladja, ahogy azt a képeken láthatja.

A mező 5-6 méteres közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az önkormányzat kis útjához, és mivel a helyszín alig lakott, nincs forgalom az úton. Csendes és nyugodt természeti környezet. A nyugati oldalon található szomszédos ingatlanok nincsenek elfoglalva, északi és keleti oldalról pedig néhány szórványos villa és villa található. Ez a terület ideális villa, hotel vagy üdülőhely, étterem, stb. Építésére.

Két fő strand található a mező közelében. A Possidi strand 10 perc sétával elérhető (lásd a képet) ~ 750 méter és az Aegeopelagitika strand (egyenes vonal a tengerhez)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB