Eladás Építési telek, Astris, Thassos, Görögorszag, Plot 932B

Eladás - Cod. 19201

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 4000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Az idilli frontvonal tengerparti építési telke Thassos szigetén (Észak-Égei-félsziget), kivételes helyen, reális áron. A telek rövid, 10 perces sétára található a közeli homokos strandtól, a „Salonikios” -tól. Ez a tengerparti fejlesztési hely 4 csodálatos telke közül egy.

A körülbelül 30 méter tengerszint feletti magasságban átnyúló béke és nyugalom átitatja a buja fenyőkbe borított kilátást, a szikrázó tengerek mentén az Athosz-hegyre a Halkidiki-félszigeten. A telek magányt nyújt távolságok nélkül. A szigetet körülvevő főútról jó bejutás érhető el. A föld természetes, szelíd topográfia minimalizálja az építési projektekhez szükséges földfelszíni átalakítások mennyiségét, és ezáltal optimalizálja a fejlesztési költségeket
Ez a hely Thassos déli oldalán található, 'Astris' falu közelében, és a sziget legjobb éghajlatát éli a közeli selymes homokú strandokkal. A helyszín elhelyezkedése és topográfia ritka lelet Thassoson. A villamos energia a telek északi határa mentén halad. A fővízvezeték a sziget körüli fő úton található.

Ez a frontvonal megfelel az összes helyi tervezési kritériumnak, amely lehetővé teszi az építési engedélyek kiadását. Nemrégiben adtak el egy szomszédos 4000 négyzetméteres telket, amely igazolja a kért árakat.

A részleteket lásd a http://www.viviun.com/AD-155196/ oldalon.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB