Eladás Két hálószobás lakás, Kallithea, Halkidiki, Görögorszag, Kallithea

Eladás - Cod. 28525

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 59 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1-2

Lakás az 5. sz, Kallithea
Elhelyezkedés: Az apartman található központjában Kallithea, a legnépszerűbb falu a Kassandra félsziget Chalkidiki, 200 méterre a központi strandtól. Kallithea egy modern kereskedelmi és kozmopolita üdülőhelye, jól ismert történelmi és régészeti örökség, szép strandok és intenzív éjszakai élet. A falu minden szükséges infrastruktúrával (üzletek, éttermek, kávézók, bárok) szükséges élvezetes és szórakoztató szabadság és kényelmes szállást egész évben. A távolság a Thesszaloniki és a repülőtér kb 85 km-re.
Belső: A modern apartman (59 m2) kitágul, két szinten, az első emeleten és a tetőtérben. Az első emeleten egy hálószoba, egy fürdőszoba zuhanyzóval / WC-vel és egy nappali, egy étkező és egy teljesen működőképes konyha. A tetőtérben egy hálószoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval / WC-vel. A lakás kiváló hő- és hangszigetelést. A kiváló minőségű építési anyagok a lakásban (fa, üveg és alumínium) nedvességálló és tartós idővel, és megfelel az európai minőségi előírásoknak. Az emeleten van kikövezve nagy márvány tábla. A fürdőszoba, amely kikövezve kerámia, tágas zuhanykabinnal és nedvességálló mennyezeti gipszkarton. A lakás is lehet vásárolni teljesen berendezett, a megfelelő ár.
Szabad területek: A lakás erkélyes az első és a hátoldalon. A hátoldalán a földszinten van egy közös medence, amelynek területe a napozóágyakat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB