Eladás Három hálószobás lakás, Prinos, Thassos, Görögorszag, Prinos Thasos Greece

Eladás - Cod. 27718

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 55 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Apartmanok a 55sqm a Thassos sziget

Az apartmanok területe 55 nm. Ezek közé tartozik egy szóköz nappali, konyha és lehet tervezni, kérésre, 1 vagy 2 hálószoba. Ezen kívül egy fürdőszoba.

Az alapfelszereltség tartalmazza: szekrények minden szobában, tároló helyiség, kettős működésű légkondicionáló, a hő télen és hidegvérrel nyáron és a napenergiával működő vízmelegítő. Az apartmanok az emeleten veranda, amely árnyékos fa pergola, amely ideális a gondtalan pihenésre és támogatások szép kilátást, miközben azok a földszinten található egy 140sqm kert. A komplexum körül bőven van parkolóhely.

A település áll, 23 épület, amely a kidolgozása "Prinos" falu, Thassos szigeten.
Ez csak 1,5 km-re "Skala Prinos", a port, amely összeköti a szigetet komppal Kavala és körülbelül 18 km-re a főváros és a fő kikötő Thasos, Limenas, ahol a komphajó érkeznek Keramoti.
 
Sok gyönyörű homokos strandok, amelyek kilométer hosszú, található a területen. A tenger néhány közülük nagyon sekély, ezért ideális a kisgyermekek.

A terület körül Prinos óta népszerű úti cél a turisták évtizedek óta. Szállodák, apartmanok és szobák kiadók, éttermek, vendéglők, super piacok, szórakozási lehetőségeket, kulturális rendezvények, szabadidős tevékenységek stb állnak ezen a részén a sziget. Prinos között fekszik a dél-nyugati és az észak-keleti oldalán Thassos, ahol néhány, a legjobb strandok a sziget otthont.

Prinos egy élénk falu egész évben. Lakossága 1500 állandó lakossal. A falu területén üzletek, orvosi központ, iskola és heti nyílt piacon, ezért szállást a komplex lehetőség egész évben. A komplexum szélén fekszik a falu, egy különösen csendes környezetben, nagyon könnyen megközelíthető a sziget fő úton.

Minden épület a komplex kitűnnek esztétikai és építészeti tervezés, hogy megfeleljen a hagyományos stílus a sziget, és csak kiváló minőségű anyagokat használnak, és az összes épület fel van szerelve egy kiváló hőszigetelő, a legfrissebb szabványoknak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB